Monday, January 24, 2011

bukan lucah ni

ada seorang rakan yang boleh tahan otak dia mengarang sebuah cerita ketika aku sedang sedih.boleh tahan dia ni.tersentap juga aku dia boleh mengarang sebuah cerpen pendek kasi aku baca sampai aku tersentap dan tersengih2 dan terfikir sejenak.nak cerita banyak2 pun takguna nanti korang takboleh nak follow apa aku nak cakap.aku kasi sinopsis saje la janji korang paham apa aku nak kongsi ni.sebelum tu ni AMARAN kepada sesiapa yang mempunyai anak atau sakit jantung diminta tidak membaca post ini.18sg.

situasi:ada seorang pakcik tua tersilap masuk toilet

.dia termasuk ke dalam toilet wanita..wanita2 yangg ada kat dalam tandas semuanya ketakutan dan terkejut(terkasima)..
...
seorang wanita memberanikan diri berkata2:maaf pakcik‘NI UNTUK PEREMPUAN JE PAKCIK’.

dengan mengambil masa sesaat sahaja bersertakan garuan tangan Pakcik tu di kepalanya terus menjawab dan menunjukkan aksi menurunkan seluarnya sambil berkata:

‘NI PUN UNTUK POMPUAN JUGAK’ :P

mana nak cari pakcik yang cool sekarang macam ni??susah siot.ahahhaaha

errr err..apa motif aku cakap pasal benda ni kalau korang mcm tak ikhlas nak gelak kan.
moral of the story :ceria selalu sementara boleh ceria,
senyum selalu selagi ada gigi,=,=
iye la kalau dah tade gigi segan tak segan la nak senyum kan.time tu ada la orang cakap kita sombong.

yang benar
DIRI SENDIRI:)

No comments:

Post a Comment