Tuesday, November 30, 2010

kes dua alam

Mula-mula pandang bawah pandang atas..ada yang tak kena nih!mata aku mula tidak keruan.terlalu khusyuk ni.apa dah jadi.gangguan dimata aku.cantik perempuan ni..ehh,sape laki disebelah dia??
ehh
bukan laki la..tu kan LAKI-LAKI wannabe.hahaha
rupanya dia tiada testis lah..maklum lah.mak bapak salah skill sebab tu takboleh jadi wanita sejati..
ehh..BTW ada yang salah ni kat perempuan tuh..asal lain macam??!!
nampak macam laki2.tapi takkan lah PEREMPUAN wannabe.
teringat pesanan adidas 'imposible is nothing'.masing2 nak dua alam kot.baik tgok cter DR.rozmey lah.(dua alam).
benda paling teruk dalam sejarah kot..ada lagi ya orang dalam dunia mcm tu selepas kaum nabi lut.
hahahaha
apelahh yang sedap sangat ye couple2 dgn orang yang kekurangan sifat..nanti boleh kekurangan skill lah.ape lah diorang ni.pemikiran cetek..kalo perempuan + perempuan pakai VIAGRA.apa dapat pakai mainan punya?!haihhh ape lah nak jadi.berubah lah wahai perempuan yang bernafsukan perempuan.natural kn ada.tapi tapi tggu kawin ya kalo nk try.fikir fikir lah ye.

Saturday, November 20, 2010

kongsi sikit

assalamualaikum..
dah lama tak meng'update' blog nii..
sorry la siapa yang menunggu cerita2
panas yang baru..
HAHAAAAA..
sorry laa tiada cerita baru yang terjadi depan mata aku..
mane taknyaa aku sedang focus utk spm!!
hahahaa
aku cuma nak kongsi satu benda ni..
errmmm...
biasa laa aku ni kan LOVE LOVE LOVE..
so ni pun cuma nak kongsi skit sedikit sisa-sisa love aku..
bukan apa cuma banyak trajedi yang berlaku didalam angan-angan dan impian
semasa ber 'love' dulu..

ni nak kongsi sikit 'cinta' aku dulu..
kita bercakap tentang setia..
kepda yang masih lagi tidak yakin pada kekasih mereka
tolong laa buang perasaan tu 60% sahaja!
lagi 40% pegang didalam hati..okayyy!!
kerana 40% dah cukup dah utk cinta monyet ni..
bukan apa...tak salah kita nak percaya 110% kat kekasih cuma sendiri mau ingat la
kalo dah kena!bila dah kapel mcm2 benda boleh berlaku..
kes-kes mengalahkan isu di dewan parlimen..
'time'tu macam2 lah keluar dari mulut sebab masing2 taknak kalah..
apa bole buat dalam hati sayang tapi berbekalkan EGO kalah semuanya!
susah laa kn..
semua bole buat berbincang sbb ni bukan nya isu negara padahal isu CINTAN-CINTUN jee.
dah bole fikir laa.basic tuu

apa yang penting kejujuran dan kenalah sentiasa hargai masing-masing
sebab bukan senang nak dapat yang setia ni..dan bukan senang nak setia so
fikir la sndiri..
bukan susah kan.itu benda 'basic' laa..
dah besar kan..takkan la sume benda nak bagi tau..

anyway kongsi lah kasih sayang tu bersama sepuas-puasnya..
kalo tidak menyesal nanti..
bila dah takda..
sunyi wooo tape lahh TUNGGU TETAP TUNGGU..

DOAKAN SAYA SELAMAT MENJALANI HIDUP AGAR SENTIASA BERJAYA MEMILIKINYA!
:))
JUMPA LAGI<3

Saturday, November 13, 2010

13.10.2010

apabila sunyi menghempas dada ku,
mula lah aku rasa macam nak nangis..
ALAAAHHHHHH..
biar lah..aku pn nak baca skrip jugak.
haha..
tapi serius la.aku rindu dia.ehh-____-''
memang aku rindu dia la.
mana ada aku baca skrip.
bukan apa..semakin hari nak SPM..semakin aku ingat dia bukannya
nak ingat paper exam ke..
ekonomi ke.,takpun muka MR.GUNA.
ehhh..MR.GUNA????hahahaha
yee awak saya rindu awak..
SO..aku nak jumpa dia lahh..nak jumpa buat kali terakhir laa..
tapi siapa aku??
layak ke aku??
perhitungan yang macam manakah yang akan kau bagi??
perhhh
serius takbole laa nak lupakan ko..
ko guna2 kan aku yee wahai manusia bernama ...
SHHHH..
mane bole bagi tau.hahaha
rahsia..
dia istimewa.<3
apa yang penting setia setia mungkin.
jangan setia pada yang baru.

apa ehh nak cakap pasal harini??
owhh yaaa..

ada cirita lagi ni..bukan fiksyen atau fitnah.petang tadi ada bapok orang india pandang2 aku pastu tego2..BAPAK ahhh geli lahh wehh..hahaha
geli geliman aku..dalam hati cakap sorang2 'malas je nak dengar'...
demi menjaga kekacakan aku wahh denagn tak malu aku menjawab tandas kat sana..
ehh aku binggung nak tunjuk tandas yang mana.hahaha
laki or perempuan.hahhaa

arhh pegi 'MAM' lahh

itu saja sekian,,

Friday, November 12, 2010

Love The Way You Lie

walau apa pun you buat i takpenah terfikir nak carik orang lain or apa pun..
i tak macam perempuan lain yang you knal..
i tak penah main2 nak bercinta.i akan jaga u sebaik mungkin..
bukan senang nak lepaskan you..i sangat beruntung dapat you..u adalah laki idaman i.
TERPUKAU AKU..
OHHHH...blahh laa..persetankan semua itu..

bukan main kau baca skrip yaa..hahaha..
paling bodohnya aku boleh pulak termakan dgn kau punya ayat..
hampir semua skrip yang kau cakap kat aku dah ko buat.apa lagi??
bukan main kau buat muka comel macam anak kucing depan aku..

sapalah yang malang sangat mangsa terbaru kau kn??
muka bodoh bodoh alang nurd lah bagai padahal setan DISEBALIKnya.
perempuan perempuan..

Ehhhh.jap.aku ada pantunn ni..


KASIH SUCI BERTOPENG LUCIFER,
BILA DAH KENA JADI LAH GILA,
KESAN DIMUKA TIDAK LAMA,
DIDALAM HATI SELAMA-LAMANYA.

PENDAM DIJIWA TIADA GUNANYA,
ESOK LUSA KAU KENA,
TUNGGU HARI TUNGGU MASA,
SAMPAI MASA KAU KENA.

sekian..

Thursday, November 11, 2010

Pak GUARD buat projek

salam..ini citer menggemparkan kerana ini ada unsur2 lucah dan tidak bermoral.hahaha
apa??bukan psal aku lah.aku takbuat benda benda ni semua.haha
Mcm ni..ada tiga orang pakguard sekolah aku boleh pulak buat projek denagan 5 orang akak cleaner.perhh..yang taktahan tu dorang semua terlalu GHAIRAH dengan nafsu SERAKAH mereka sampai taknampak time buat projek ada penonton yang takbayar tiket menonton.
bukan apa..yang sedikit taktahan tu macam2 skil dorang guna tuh!!
perhh
bukan main dorang nih..berpengalaman.
sakit mata aku tengok dorang bergilir2 buat benda tuh..
alaa mcm dalam YOUJIZZ tu..

haihhhhh..nauzubillahh

hurmm..balik umah nak study boleh pulak terbayang dorang punye skill yang terbaik tuh..tapi yang jijiknya sampai taklalu nak makan aku ialah dorang dah la ENDON ..jijik jee..amit-amit..
pening kepala aku tgok benda tu live..bukan senang nak tengok.hahaha

amboi gatal jugak aku ni..haha
tapi aku takkan buat lahh.tunggu lah kawin.hahaha
AMIT-AMIT
sekian~
terima kasih

Wednesday, November 10, 2010

10.11.2010

harini aku rasa kepala berat sangat kerana semalam member aku bagi benda yang aku
anti.mula2 tade pape tapi last2 amek ko berat kepala tapi terbaik wokkk..
taktau lah pasal aku sekarang ni.semenjak hidup menduda banyak benda aku takbole fikir sendiri.
fikiran melayang layang.ohh entah mengapa tah mengapa..bak kata seorang penyanyi bernama LOG butterfinger.

lagi..bawaku hilang dari ingatan,hari ini sehingga esok..
tak pernah daku rasa begini seperti mati hidup kembali...
(NOSPAN)

ronda ronda

sambil aku berjalan jalan di blog 'blog walking' asyik tertanya tanya mana identiti aku sebenarnya.dengan melihat kebanyakan blog yang penuh warna warni mcm shopping mall dan penuh dengan 'blin-blink' sakit mata aku nak tengok.yelahh aku tengok semua bukan main lagi taknak kalah dengan decoration masing2.

tiba2 aku termasuk dalam blog budak comel ni.SANGAT COMEL.
aku kenal dia,tak lama cuma ada lah dua tiga minggu..
pandai dia amek hati aku yang dah terluka berbulan2.
tapi dia ni susah sikit lah kalo aku nak buat dia calon GF aku susah la.
sebab dia dah ada orang minat dan dia pun ada minat kat someone.
aku da takkesa lah nak bercintan cintun ni.susah perih dan sakit.

dah lah lupakan pasal dia tu..
perempuan bkn segalanya.

AKU RINDU DIA

KENANGAN

walaupun dia tak istimewa sayangku tetap utuh


Tuesday, November 9, 2010

Hello - Shinee MV (HD)

sia sia

Bukan senang sebenarnya untuk menaruh sepenuh harapan kepada seseorang ynag bergelar 'kekasih'.
itu semuanya satu permainan mata dan penuh dengan propaganda serta mainan semata2.
Aku mengalaminya walaupun ini bukan satu perkara yg aku fikir tidak serius.Hanya seorang perempuan yang telah menjatuhkan aku dengan sentuhan nada serta aromanya yang penuh dengan penipuan.

sepatutnya dari dulu lagi aku takpatut terpedaya dengan ayat2 manis yg diluahkannya.
dan seharusnya aku kena sedar ayat seorang perempuan ibarat bunga ross yang wangi tapi amat berbisa.Separuh mati aku percaya dialah perempuan melayu terakhir.

Tapi itu semua berkecai kerana hati manusia sering berubah.tapi bukan semua hati manusia senang berubah.cuma hati manusia bertopeng syaitan saje yang senang berubah.

Barulah aku sedar perempuan hanyalah pahit didalam kehidupan.
N..